ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (5/2) η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φροντιστηρίου Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Κυρίτσης. Η εκδήλωση έγινε στην Ηλιούπολη και πιο συγκεκριμένα στον χώρο εκδηλώσεων του Άλσους “Δ. Κιντής”, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε μικρός με βάση την προσέλευση, μαθητών, γονέων, καθηγητών και φίλων του Φροντιστηρίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” Τάσος Ευσταθίου, ο συμπαραστάτης του πολίτη Γαβριήλ Αραμπατζής, ο διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Η. Γιάννης Γιαννόπουλος, το μέλος του ΠΑΟΔΗΛ Θανάσης Αθανασίου και ο πρόεδρος του συλλόγου Ολυμπιάς κ. Ράπτης.

Πριν την κοπή της πίτας ο ιδρυτής του Φροντιστηρίου Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Νίκος Κυρίτσης τόνισε στη σύντομη ομιλία του, αφού πρώτα καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους:

“Είναι ξεχωριστή η χαρά και η τιμή για έμενα να έχω απέναντι μου  συγκεντρωμένους τους περισσότερους από τους συντελεστές της λειτουργίας της φροντιστηριακής μας μονάδας και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους καθηγητές μας, τους μαθητές τους γονείς  και όλους εκείνους τους φίλους που στηρίζουν το έργο μας.

 

Ο κ. Κυρίτσης πρόσθεσε ότι μέσα στο 2016 τέθηκαν βασικές υποδομές για την ανάπτυξη του Φροντιστηρίου, όπως για παράδειγμα η δημιουργία της ιστοσελίδας, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για το φροντιστήριο, ενώ αναφέρθηκε και στην ημερίδα ενημέρωσης των καθηγητών με θέμα την ψυχολογική στήριξη των μαθητών.

Ευχαρίστησε επίσης τους καθηγητές για την τεράστια συμβολή τους στο εκπαιδευτικό έργο, καθώς και τον άμεσο συνεργάτη του Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο, με τον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά “μοιραζόμαστε την υλοποίηση του εκπαιδευτικού μας οράματος.” και κατέληξε:

“Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία, πρόοδο ,δημιουργικότητα και συνεχή εγρήγορση για την νέα χρονιά. Όλοι εμείς οι καθηγητές  έχουμε ένα βαρύ προνόμιο ,ότι αντικρίζουμε κατάματα την νέα γενιά της πατρίδας μας και αυτό ορίζει την ευθύνη που έχουμε στο ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς , να δίνουμε τη ψυχή μας ώστε αυτοί οι νέοι να γίνονται και καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι πολίτες”.