Αρχική Νίκος Κυρίτσης 11ο Φεστιβάλ “Τέχνης Θεάτρου” με την στήριξη του Φροντιστηρίου Μ.Ε. “Κυρίτσης”

11ο Φεστιβάλ “Τέχνης Θεάτρου” με την στήριξη του Φροντιστηρίου Μ.Ε. “Κυρίτσης”

789
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άνοιξε τις «πύλες» του το Σάββατο (26/6) το βράδυ το 11Φεστιβάλ του πολιτιστικού συλλόγου «Τέχνης Θεάτρου», το οποίο υποστηρίζεται χορηγικά την τελευταία τετραετία από το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Κυρίτσης», με το θεατρικό έργο «Χαμάμ Γυναικών», μια παράσταση που εστιάζει στην γυναικεία αλληλεγγύη, θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο στο χρονικό διάστημα που διανύουμε.

Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ παρέστη ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου μας Νίκος Κυρίτσης, καθώς και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, αλλά και πολλοί Ηλιουπολίτες που είχαν την ευκαιρία, μετά από αρκετό καιρό λόγω της πανδημίας, να απολαύσουν μια παράσταση, η οποία έγινε βέβαια σε εξωτερικό χώρο, στο Δημοτικό Θέατρο του 2ου  Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Η επικεφαλής του «Τέχνης Θεάτρου» Αργυρώ Δημακέα αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης της πολιτιστικής προσπάθειας του συλλόγου ευχαριστώντας το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Κυρίτσης» και τον Διευθυντή του Νίκο Κυρίτση, για την στήριξη της προσπάθειας όχι ευκαιριακά αλλά σε βάθος χρόνου που άρχισε πριν από μια τετραετία και συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία.

Από την πλευρά του ο κ. Κυρίτσης παίρνοντας τον λόγο τόνισε ότι η Παιδεία και ο Πολιτισμός είναι έννοιες που συμβαδίζουν και έρχονται από το μακρινό παρελθόν, έχοντας ταυτόχρονα και μακρινό ορίζοντα στο μέλλον. Έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Δημακέα για την προσπάθεια του συλλόγου «Τέχνης Θεάτρου», τον οποίο χαρακτήρισε ζωντανό «κύτταρο» Πολιτισμού στην Ηλιούπολη, ενώ συνεχάρη και τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην παράσταση, η οποία έγινε, λόγω του καύσωνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.    

Νίκος Κυρίτσης – Αργυρώ Δημακέα
Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου μας Νίκος Κυρίτσης με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη
Νίκος Κυρίτσης – Αγγελική Μπέλου – Γεωργία Πουλάκη