Το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» στηρίζει τον Πολιτισμό

554
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» ως φορέας εκπαίδευσης αλλά και γενικότερης Παιδείας και Πολιτισμού στηρίζει, με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Νίκου Κυρίτση, έμπρακτα τον Πολιτισμό και τις δράσεις που γίνονται σε αυτό το πλαίσιο στην Ηλιούπολη τα τελευταία χρόνια.

Μια τέτοια δράση είναι και η θεατρική παράσταση «ΟΣΚΑΡ Τ.Θ.» που ετοίμασε και θα παρουσιάσει την Κυριακή 23/2 (18:30 θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέχνης Θεάτρου, με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών από την έναρξη των δραστηριοτήτων του.

Παιδεία και Πολιτισμός ακολουθούν κοινή διαδρομή μέσα και από την χορηγία του φροντιστηρίου «Κυρίτσης» στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέχνης Θεάτρου και την συγκεκριμένη παράσταση, η οποία μας φέρνει και πάλι κοντά στις παραστάσεις του Συλλόγου μέσα στο 2019.

Παιδεία και Πολιτισμός έχουν «χτίσει» στο πέρασμα των αιώνων μια σχέση αλληλένδετη, άφθαρτη από τον χρόνο, μια σχέση που έχει συμβάλλει στην εξέλιξη του ανθρώπου και της κοινωνίας μας, εκπαιδεύοντας μας με έναν διαφορετικό, αλλά παράλληλα ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος διεγείρει το μυαλό μας, την αίσθηση της συμμετοχής και της κοινωνικότητας που είναι απαραίτητη στη ζωή μας.