Αρχική Εκπαιδευτικά νέα Μεγάλη Προσφορά από το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» – Κάντε ΤΩΡΑ την εγγραφή του...

Μεγάλη Προσφορά από το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» – Κάντε ΤΩΡΑ την εγγραφή του παιδιού σας και κερδίστε σε ποιότητα και τιμή!

649
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Φροντιστήριο Μ.Ε.» Κυρίτσης» πάντα κοντά στους μαθητές και τις οικογένειες τους επενδύει σήμερα στο αύριο που φέρνουν οι νέες τεχνονολογίες και ο σύγχρονος τρόπος εκπαίδευσης,  συνδυάζοντας την ποιότητα και την υποστήριξη των μαθητών του σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ από το χώρο σας, σε τιμή που δεν υπάρχει στην φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Για τους μαθητές Γυμνασίου 8€/ώρα. Για τις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου 9€/ώρα και για την  Γ’ Λυκείου στα 10€/ώρα.

Το  ekyritsis- education, προσφέρει  απίστευτες δυνατότητες μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης που διαθέτει. Είναι εύκολη στη χρήση, δίνει διαδραστικότητα στο μάθημα, και εγγυάται την απόλυτα πετυχημένη  προετοιμασία των μαθητών. 

Με το  ekyritsis-education οι καθηγητές μπορούν να διδάξουν όπως και στην αίθουσα, ενώ οι μαθητές συμμετέχουν στο μάθημα, παρεμβαίνουν, λύνουν ασκήσεις, ανταλλάσουν εκπαιδευτικό υλικό με τους καθηγητές τους και χρησιμοποιούν πολλές ακόμα δυνατότητες, βελτιώνοντας έτσι στο μέγιστο βαθμό την απόδοση τους.

Επίσης, οι γονείς έχουν την ευχέρεια πολλών επιλογών παρακολούθησης της προόδου του παιδιού τους, τόσο ηλεκτρονικά, μέσα από το ekyritsis-education,  όσο και εγγράφως με μηνιαία αποστολή της επίδοσης του είτε με courier, είτε με e-mail.

  • Για τους γονείς θα υπάρχει προκαθορισμένη επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης ή δια ζώσης με τον Διευθυντή του Φροντιστηρίου, για την πρόοδο του παιδιού τους αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχέση τους με το φροντιστήριο μας. 
  • Οι εγγραφές αφορούν την εκπαιδευτική περίοδο 2020/2021.
  • Η προσφορά αφορά μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του ekyritsis-education.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.kyritsis-education.gr , με e-mail στο info@kyritsis-education.gr και στο τηλέφωνο 210-9955524 (καθημερινά 16:00 έως 21:00 και από 18/5 και από 09:00 έως 13:00).

Με την υπογραφή του Νίκου Κυρίτση