Παραδόθηκαν στον Δήμο Ηλιούπολης τρόφιμα και φάρμακα για τους αμάχους στην Ουκρανία

362
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Φροντιστηρίου Μ.Ε. «ΚΥΡΙΤΣΗΣ», στο κάλεσμα του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, για τους Έλληνες ομογενείς αλλά και τους Ουκρανούς πολίτες που έχουν πληγεί βάναυσα από τον πόλεμο και προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. 

Με τη συνδρομή πολλών ανθρώπων, που ανταποκρίθηκαν στην ανακοίνωση του Φροντιστηρίου μας, κατέστη δυνατό να συγκεντρωθεί σημαντική ποσότητα τροφίμων  μακράς διαρκείας, ξηρά τροφής, κονσέρβες, παιδικό γάλα σε σκόνη , παιδικές τροφές σε σκόνη , καθώς και υγειονομικό υλικό, όπως ιατρικά γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, παυσίπονα, αντιπυρετικά, κρέμες εγκαυμάτων κ.α. 

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν σήμερα το μεσημέρι από τον Διευθυντή του Φροντιστηρίου μας, Νίκο Κυρίτση, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, προκειμένου σε συνεργασία με την Ουκρανική Πρεσβεία, να προωθηθούν στους συνανθρώπους μας, Έλληνες ομογενείς και Ουκρανούς,  που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ο κ. Κυρίτσης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, τονίζοντας ότι «πρέπει να είμαστε δίπλα στις γυναίκες, τα παιδιά και γενικότερα στους αμάχους που υποφέρουν καθημερινά, προσπαθώντας να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον πολέμου, ο οποίος πρέπει να τελειώσει τώρα και όλοι αυτοί οι συνάνθρωποι μας να πάρουν πίσω τις ζωές τους και να ζήσουν ειρηνικά.»