Αρχική Εκπαιδευτικά νέα Πανελλαδικές: Ολοκλήρωση έως τα μέσα Ιουλίου

Πανελλαδικές: Ολοκλήρωση έως τα μέσα Ιουλίου

548
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων έως τα μέσα Ιουλίου, τόνισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι, για το πως θα αρχίσει και πάλι η εκπαιδευτική διαδικασία.

«Το προσεχές διάστημα πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις για τα μέτρα στην εκπαίδευση» ήταν τα λόγια της, θέλοντας να δώσει την εικόνα του σχεδιασμού που έχει γίνει και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί με λεπτομέρειες.

«Οι Πανελλαδικές  είναι βασική μας προτεραιότητα. Σταθερή μας επιδίωξη είναι να γίνουν και να γίνουν όσο πιο κοντά στις κανονικές ημερομηνίες δηλαδή να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Εδώ και πολλές εβδομάδες το υπουργείο Παιδείας έχει καταστρώσει σχέδια για τις διάφορες πιθανότητες», για να συνεχίσει προσθέτοντας:

«Το προσεχές διάστημα πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις για τα μέτρα στην εκπαίδευση. Τα στοιχεία έως τώρα είναι αισιόδοξα. Τώρα που μιλάμε οι ειδικοί αναλύουν, συλλέγουν τα δεδομένα για να δουν σε τι βαθμό τα σκληρά μέτρα που έχουμε πάρει ως τώρα έχουν αποδώσει καρπούς. Θα περιμένουμε τα δεδομένα και θα ακούσουμε τους ειδικούς. Αυτοί θα μας κατευθύνουν για την επόμενη ημέρα. Όταν βγούμε από την καραντίνα θα είμαστε σε μία καθημερινότητα διαφορετική».