Νίκος Κυρίτσης: «Το Φροντιστήριο μας συνεχίζει με μεγαλύτερους στόχους για το 2022»

447
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φροντιστηρίου Μ.Ε. «Κυρίτσης», στην οποία τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του Covid 19.
Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου μας Νίκος Κυρίτσης, αφού έκανε όπως είθισται, αναφορά στα πεπραγμένα του 2021, τονίζοντας ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας το Φροντιστήριο σημείωσε σημαντική επιτυχία στην είσοδο μαθητών του στο Πανεπιστήμιο και συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερους στόχους για το 2022.
Ο κ. Κυρίτσης ευχήθηκε, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, να λήξει γρήγορα η πανδημία, ενώ ευχαρίστησε τους καθηγητές και τα στελέχη του Φροντιστηρίου για τη συμβολή τους στην καθημερινή προσπάθεια για την υψηλού επιπέδου παροχή εκπαίδευσης και τους γονείς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το Φροντιστήριο και τον ίδιο προσωπικά.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων από επιχειρήσεις της Ηλιούπολης, η στήριξη των οποίων αποτελεί προτεραιότητα για τον κ. Κυρίτση, όπως έχει τονίσει επανηλειμμένα.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια των μικρών παιδιών τα οποία τράβηξαν τους κλήρους αλλά και τους φακέλους που αντιστοιχούσαν σε κάθε κλήρο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή όλων του χρόνου να γίνει όπως πριν από την πανδημία.