ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας μας , να είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά στους μαθητές μας και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και ιδιαιτέρων μαθημάτων «Κυρίτσης», πραγματοποίησε εκδήλωση ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η οποία είχε ως σκοπό να λύσει τις απορίες τους , πάνω στο σύνολο της ύλης των μαθηματικών.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαφορετικού μαθήματος, έγινε  παρουσίαση πέντε πρωτότυπων ασκήσεων, μέσω powerpoint, γεγονός που βοήθησε τους μαθητές μας  να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειρίζονται κάθε πιθανό θέμα.

Το όλο εγχείρημα , στήθηκε από τον υπεύθυνο μαθηματικών Γιάννη Μπαξόπουλο και την ομάδα των καθηγητών μαθηματικών με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθήσει συμπληρωματικά τους μαθητές  στο να εμπεδώσουν βασικές μεθοδολογίες  και να απαντήσουν στις απορίες τους ,  μέσα από μία διαδραστική διαδικασία ερωτήσεων – απαντήσεων  , με τους καθηγητές τους.

Το εγχείρημα αυτό θα συνεχιστεί με νέες ιδέες, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε. Το φροντιστήριο «Κυρίτσης» ενθάρρυνε από την αρχή την ιδέα των καθηγητών του, πράγμα που θα συνεχίσει να κάνει και με άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο πάντα της χρήσης όλων των νέων μέσων και μεθόδων, προκειμένου οι μαθητές του όχι μόνο να μαθαίνουν, αλλά και να κατανοούν πλήρως το κάθε μάθημα, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκτούν ένα ευρύ πλαίσιο γνώσης του κάθε αντικειμένου με το οποίο ασχολούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ