ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μοριακό τεστ COVID-19 από το Φροντιστήριο ΚΥΡΙΤΣΗΣ και το ΙΑΜΑ με έκπτωση 31,5%

Το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΥΡΙΤΣΗΣ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης γενικότερων δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, εξασφάλισε αποκλειστικά και σας προσφέρει, σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΜΑ (Ιασωνίδου 54Β Ελληνικό), τη δυνατότητα να κάνετε μοριακό τεστ COVID-19 (PCR) με έκπτωση 31,5% (από 85€ που κοστίζει στα 58€, ενώ εάν χρειαστεί να επαναλάβετε το τεστ, η τιμή διαμορφώνεται στα 54€).

Θερινά Μαθήματα 2020 στο Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ»

Το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» πιστό στην συνεχή παρουσία του κοντά στους μαθητές και τους γονείς τους, ξεκινά τον προγραμματισμό των θερινών τμημάτων προετοιμασίας, προκειμένου να προσφέρει στους μαθητές την καλύτερη ενισχυτική προετοιμασία για την σχολική χρονιά 2020/21.

Κλειστά σχολεία στην Ηλιούπολη την Τετάρτη 12 Ιουνίου λόγω καύσωνα

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω καύσωνα την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Ηλιούπολη Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ηλιούπολης με απόφαση του δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ   Θέματα και Απαντήσεις  Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σιγαλός Κων/νος - Καθηγητής Πληροφορικής  

ΑΡΧΑΙΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ   Θέματα και Απαντήσεις ...

Επιμέλεια: Νικόλαος  Κυρίτσης - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ