Αρχική Νίκος Κυρίτσης ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ – ΙΑΜΑ: ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΜΕ ΕΚΤΩΣΗ 31,5%

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ – ΙΑΜΑ: ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΜΕ ΕΚΤΩΣΗ 31,5%

992
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΥΡΙΤΣΗΣ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης γενικότερων δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, εξασφάλισε αποκλειστικά και σας προσφέρει, σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΜΑ (Ιασωνίδου 54Β Ελληνικό), τη δυνατότητα να κάνετε μοριακό τεστ COVID-19 (PCR) με έκπτωση 31,5% (από 85€ που κοστίζει στα 58€, ενώ εάν χρειαστεί να επαναλάβετε το τεστ, η τιμή διαμορφώνεται στα 54€).

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή. Κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη φόρμα στο site του Φροντιστηρίου μας ( kyritsis-education.gr )και θα σας καλέσουν από το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΜΑ, προκειμένου να σας κλείσουν ραντεβού για την πραγματοποίηση του τεστ. 

Τα αποτελέσματα τα λαμβάνεται στο e-mail σας το ίδιο βράδυ (εφόσον το τεστ έχει πραγματοποιηθεί έως τις 12:00 το μεσημέρι, διαφορετικά την επόμενη ημέρα).

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε rapid test στην τιμή των 28€, με τα αποτελέσματα σε 20 λεπτά, καθώς και τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κορονοϊού, στην τιμή των 30€ με αποτελέσματα σε λιγότερο από 60 λεπτά.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΜΑ
Συμφωνώ *
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ