ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία στην οποία συνέβαλε το άριστο κλίμα που επικράτησε, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου η χειμερινή εκδρομή των Φροντιστήριων Μέσης Εκπαίδευσης «Κυρίτσης».

Στην εκδρομή συμμετείχαν καθηγητές, γονείς, μαθητές και φίλοι του Φροντιστηρίου, οι οποίοι δημιούργησαν μια εξαιρετική παρέα από το Σάββατο τα ξημερώματα, που έγινε η αναχώρηση του πούλμαν έως και την επιστροφή την Κυριακή το βράδυ. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φροντιστήριου με την τυχερή που βρήκε το φλουρί να κερδίζει ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα σε περιοχή επιλογής της εντός Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε επίσκεψη στα Μετέωρα και σε μια από τις μονές που έχει η περιοχή, ενώ μετά υπήρχε ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Τρικάλων που αξιοποιήθηκε με επίσκεψη στο Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη, στο συγκρότημα των μουσουλμανικών λουτρών της περιοχής και βέβαια για φαγητό δίπλα στον ποταμό που διατρέχει τα Τρίκαλα.

Αμέσως μετά, μέσα από μια όμορφη διαδρομή, η μεγάλη εκδρομική παρέα έφτασε στο πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, όπου τα μέλη της κατέλυσαν σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο στις όχθες της λίμνης.

Την επομένη το πρωί με τη διάθεση να βρίσκεται στο απώγειό της, η μεγάλη παρέα του διώροφο λεωφορείου των Φροντιστηρίων «Κυρίτσης», αναχώρησε για το Περτούλι και το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, όπου το όμορφο χιονισμένο τοπίο αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο εκτόξευσαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση για περιήγηση στις χιονισμένες κορυφές και συμμετοχή στα σπορ του χιονιού.

Το μεσημεράκι ήταν η ώρα του φαγητού σε μια ταβέρνα στο Περτούλι, ενώ το απόγευμα για καφεδάκι και χαλβά Φαρσάλων στην Ελάτη. Το όμορφο διήμερο ολοκληρώθηκε όταν το πούλμαν έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην έδρα των Φροντιστηρίων «Κυρίτσης», στην οδό Κυπρίων Ηρώων 42Β στην Ηλιούπολη με όλους να συζητούν για την επόμενη απόδραση, αυτή τη φορά καλοκαιρινή, μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις, με το δρόμο να δείχνει στο λιμάνι και από εκεί σε κάποιο από τα όμορφα νησιά του Αιγαίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ