Αρχική Uncategorized 30 Νοεμβρίου: Τα γιορτινά φώτα ανάβουν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

30 Νοεμβρίου: Τα γιορτινά φώτα ανάβουν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

689
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σάββατο 30/11 στις 18.00, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με μια γιορτή κυριολεκτικά αστραφτερή!

Ελάτε να ζήσετε από κοντά την πιο φωτεινή εμπειρία των Χριστουγέννων, παρακολουθώντας τους χώρους του ΚΠΙΣΝ να μεταμορφώνονται ο ένας μετά τον άλλον σ’ ένα μαγικό μέρος πλημμυρισμένο στο φως, τη μουσική και τον χορό!

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων του Καναλιού ανάβουν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύπτονται σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς. Το Παγοδρόμιο παίρνει ξανά ζωή, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλιστρούν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής*. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν και τα Σιντριβάνια του Καναλιού, που συμμετέχουν στον χορό με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

Η γιορτή κορυφώνεται με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η Soul queen Idra Kayne μάς βάζει χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο, ξεσηκωτικό live.

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

* Την Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ θα συνοδεύσει κουιντέτο χάλκινων πνευστών, αποτελούμενο από μέλη και συνεργάτες της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής:
Κων/νος Νίκας, τρομπέτα
Νίκος Σαρρής, τρομπέτα
Χρήστος Καλούδης – κόρνο
Σπύρος Φαρούγγιας, τρομπόνι
Γιάννης Μπόικος, τούμπα
Παναγιώτης Ζιαβράς, κρουστά

Οι διασκευές των κομματιών για Κουιντέτο Χάλκινων και Παιδική Χορωδία έγιναν από τον Αλέξανδρο Κάτσιο.

Στις 30/11 θα υπάρχει:

  • Δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και μεταφορά προς και από το ΚΠΙΣΝ με shuttle bus σε συνεχή ροή.
  • Δρομολόγια shuttle bus από Σύνταγμα και ΗΣΑΠ Φαλήρου.

Αν δεν μπορείτε να είστε μαζί μας στο ΚΠΙΣΝ, δείτε τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο να ζωντανεύει και μέσω live-streaming στο snfcc.org

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ