ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η τεχνολογία είναι μέσα στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας και με τον ίδιο τρόπο στην εκπαιδευτική διαδικασία, την οποία μετασχηματίζει σε μία πορεία προς τα μπροστά.

Οι νέες τεχνολογίες στη σχολική εκπαίδευση αλλάζουν το τοπίο και το πλαίσιο στο οποίο αυτή πραγματοποιείται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, αλλάζουν τον καθηγητή, το μαθητή και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο η γνώση παράγεται και μεταδίδεται.

Στην Ελλάδα της κρίσης και των περικοπών, μέσα στο ρου της συνεχούς υποβάθμισης των πόρων που παρέχονται στα σχολεία και στην Εκπαίδευση, φωτεινά παραδείγματα καθηγητών και μαθητών που πρωτοπορούν, καινοτομούν και καταπιάνονται με το μέλλον.

Το Spoudase Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Σπουδών και Καινοτομίας που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης πραγματοποείται για 2η συνεχή χρονιά σε όλη την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και έρχεται να συμβάλλει στη δια ζώσης επικοινωνία των επιστημονικών και τεχνολογικών δραστηριοτήτων των φορέων που αναφέρονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και εν προκειμένου στις σχολικές μονάδες και τα εκπαιδευτήρια!

Στην ένθετη κατηγορία “Κι όμως γυρίζει”, το Spoudase Festival καλεί τις σχολικές μονάδες να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες και τα εκθέματά τους πάνω στις θετικές, τις θεωρητικές επιστήμες αλλά και γενικότερα τις νέες τεχνολογίες στους χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής γιορτής που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

 

ηλώστε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας μέσω της παρακάτω φόρμας την οποία θα υποβάλλετε και την πρόταση παρουσίασης των δραστηριοτήτων ή του εκθέματος στο Spoudase Festival.

Η πρόταση αυτή θα αξιολογηθεί και η διοργάνωση θα σας απαντήσει εντός 8 εργάσιμων ημερών.

60 σχολεία θα φιλοξενηθούν φέτος στο Spoudase Festival.

Το 2ο Φεστιβάλ Σπουδών θα φιλοξενήσει 300 εκθέτες ενώ αναμένεται να υποδεχτεί 30.000 επισκέπτες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 11.59 μ.μ. την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο

+306945621314 | +306981908120 ή στο info@spoudasefest.gr

 

ΠΗΓΕΣ:

www.spoudasefest.gr/

www.alfavita.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ