Αρχική Uncategorized Χριστουγεννιάτικη γιορτή 16/12/2018

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 16/12/2018

553
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη μας γιορτή στο χώρο του “Φροντιστηρίου Κυρίτσης” την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018!

Ένα μεγάλο πάρτυ διοργανώθηκε από την διεύθυνση του Φροντιστηρίου προς τιμήν των αγαπημένων μας καθηγητών, των πολύ καλών μας συνεργατών και αρκετών καλών

  φίλων μας. Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή πρώτα απ’ όλα για τα παιδιά, έτσι την τιμητική τους είχαν φυσικά τα παιδιά όλων των καλεσμένων μας!

Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος μας και έτσι απολαύσαμε την όμορφη Κυριακή τόσο μέσα στο χώρο του Φροντιστηρίου, όσο και έξω στην αυλή μας. Με ζωντανή μουσική να μας διασκεδάζει, με διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδάκια, φορέσαμε την καλύτερη μας διάθεση και τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και γίναμε και εμείς παιδιά.

Άφθονο φαγητό, ποτό και γλυκό, μπαλόνια, μαγικά και εκπλήξεις γέμισαν τα φροντιστήριο μας στην Ηλιούπολη! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης που κλέβοντας τις εντυπώσεις, μαζί με τα ξωτικά του μοίρασε δώρα σε μικρούς και μεγάλους!

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή που γέμισε το χώρο μας χαμόγελα, κέφι και ευχές!

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ελπίζουμε να πέρασαν το ίδιο καλά όπως και εμείς!

Ευχαριστούμε την Σίσσυ Μπαλτά και την Μιχαέλα Σαρρή για την καλλιτεχνική επιμέλεια και την άψογη οργάνωση και συντονισμό!

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του χώρου για την διάθεση, την όρεξη, τη χρηματοδότηση και την αγάπη που διοργάνωσε αυτήν την ωραία ημέρα!

Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη! Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και μια πολύ πολύ γλυκιά χρονιά!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ