Αρχική Τα νέα μας Υποτροφία φροντιστηριακής υποστήριξης για έναν μαθητή Γυμνασίου ή Λυκείου της Ηλιούπολης

Υποτροφία φροντιστηριακής υποστήριξης για έναν μαθητή Γυμνασίου ή Λυκείου της Ηλιούπολης

472
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Φροντιστήριο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ως εκπαιδευτική μονάδα που δραστηριοποιείται στην Ηλιούπολη και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι, προχωρά με ευθύνη και ευαισθησία, σε άλλη μία κοινωνική δράση.

📍 Προσφέρει μία υποτροφία παροχής φροντιστηριακής υποστήριξης, μέχρι το τέλος της φροντιστηριακής χρονιάς 2020/2021, σε έναν μαθητή, που φοιτά σε κάποιο Γυμνάσιο ή Λύκειο της Ηλιούπολης.

📍 Μαθητές που φοιτούν ήδη στο φροντιστήριο, δεν μπορούν να διεκδικήσουν την υποτροφία.

📍 Τα μαθήματα θα είναι εξατομικευμένα ΜΟΝΟ διαδικτυακά ή εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες, στις τάξεις του Φροντιστηρίου μας.

✅ Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης θα υπάρξει κλήρωση. Οι υποψήφιοι για την υποτροφία, πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

1. Στέλνουν τα στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο, Σχολείο που φοιτούν και τον αριθμό του κινητού ή σταθερού τους τηλέφωνου στο e-mail του φροντιστηρίου μας: info@kyritsis-education.gr

2. Απαραίτητη προϋπόθεση στο τέλος του e-mail που θα αποστείλουν, να αντιγράψουν και να επικολλήσουν το παρακάτω κείμενο:

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Συναινώ στην διατήρηση από το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» των προσωπικών δεδομένων επικοινωνίας, βάσει του κανονισμού προσωπικών δεδομένων GDPR”* Ε-mail που δεν θα περιέχουν την συναίνεση ΔΕΝ θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση.

📍 Καταληκτική ημερομηνία αποστολής συμμετοχών, ορίζεται η 10η Δεκεμβρίου.

Μπροστά στην επέλαση της πανδημίας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ με την έμπρακτη ανθρωπιά μας.

Νικόλαος Κυρίτσης Διευθυντής Φροντιστηρίου “ΚΥΡΙΤΣΗΣ”