Αρχική 1ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες Τα νέα μας συγγράμματα

Τα νέα μας συγγράμματα

1640
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο νέα συγγράματα ήρθαν να προστεθούν στη βιβλιοθήκη του “Φροντιστηρίου Κυρίτσης”. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας ,με όρεξη,αφοσίωση και μεράκι για τη διδασκαλία των μαθητών, συνεργάστηκαν για να συγγράψουν βοηθήματα για την εκμάθηση και την κατανόηση των σχολικών μαθημάτων.

Τα δύο καινούρια μας αποκτήματα αυτή τη φορά απευθύνονται στους μαθητές λυκείου και αφορούν θεωρητικά αλλἀ και θετικά μαθήματα. Η “Ἐκθεση-Ἐκφραση” της Α’ Λυκείου και τα “Μαθηματικά-Ολοκληρωτικός λογισμὀς” της Γ’Λυκείου έχουν πλέον τα δικά τους ολοκαίνουρια βοηθήματα τόσο σε θεωρία όσο και σε ασκήσεις.

– Ο τόμος της “Ἐκθεση-Ἐκφρασης” της Α’ Λυκείου εκπνοήθηκε με σκοπό τη διευκόλυνση στη μελέτη του μαθήματος “Νεοελληνική Γλώσσα για Α’Λυκείου” αλλἀ και την έγκαιρη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι τετρακόσιες του σελίδες, που περίεχουν πλούσια θεματολογία, ορισμούς, συνοδευτικά κείμενα, κριτήρια αξιολόγησης,παρατηρήσεις και θέματα για επίλυση αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα δυνατό βοήθημα για την πρώτη τάξη του Λυκείου και όχι μόνο. Για τον συγκεκριμένο τόμο εργάστηκαν ,υπό την επίβλεψη του Νίκου Κυρίτση, οι παρακάτω φιλόλογοι με αλφαβητική σειρά, Γουρνέλου Δέσποινα, Δενδρινού Ευαγγελία, Κοντολάτη Βίκυ, Μπακάλη Αικατερίνη, Μπέλλου Αγγελική και Παπαδάκη Μαρία.

– Ο Ολοκληρωτικός Λογισμός της Γ’Λυκείου έχει ως στόχο την καλύτερη κατανόηση της ύλης των Μαθηματικών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά. Τα περιεχόμενα του ,που κινούνται γύρω από τα ολοκληρώματα, αποτελούνται από ορισμούς, παραδείγματα, θεωρήματα, αποδείξεις, πίνακες και εφαρμογές. Το βιβλίο αυτό το επιμελήθηκαν οι ακόλουθοι μαθηματικοί του φροντιστηρίου μας, Μπέκος Γιώργος, Μπαξόπουλος Γιάννης, Επέογλου Κλήμης, Χαϊδεμένος Δημήτρης, Καλιακάτσος Δήμος και Πασσαλίδης Γιώργος.

Η ομάδα των καθηγητών του φροντιστηρίου μας είναι κοντά στα παιδιά της για την καλύτερη κατανόση και προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων. Τα βοηθήματα μας αποτελούν ακόμα ένα λιθαράκι στο κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από τη σωστή διδασκαλία των αγαπημένων μας μαθητών.

Τα νέα μας βιβλία, όπως και όλα τα προηγούμενα, βρίσκονται στο χώρο του “Φροντιστηρίου Κυρίτσης” και παρέχονται δωρεάν σε όλους τους καθηγητές και μαθητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ