Αρχική Uncategorized Σεμιναριακό Μάθημα Μαθηματικών 26/10/2018

Σεμιναριακό Μάθημα Μαθηματικών 26/10/2018

770
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων μας εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβάνονται φέτος σεμινάρια μαθημάτων κυρίως για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Τα σεμινάρια αυτά έχουν ως στόχο την κατανόηση του μαθήματος, την επεξήγηση των διαγωνισμάτων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, την επίλυση των αποριών  και την κάλυψη των ενδεχόμενων “κενών” των μαθητών.

Οι καθηγητές μας είναι πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν τους μαθητές τους ώστε να αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στις Πανελλήνιες όσο και στις ενδοσχολικές τους εξετάσεις.

Το δίωρο σεμιναριακό μάθημα, που είχε ως πρωταγωνιστή τα Μαθηματικά – Ομάδας Προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου με θεματική ενότητα “Αντίστροφη- Σύνθεση- Όριο “, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Φροντιστηρίου στην Ηλιούπολη από την έμπειρη ομάδα των καθηγητών των Μαθηματικών.

Οι μαθητές γνωρίζονται μεταξύ τους και έρχονται ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές τους. Μέσα σε αυτό το φιλικό κλίμα που δημιουργείται, μοιράζονται φύλλα εργασίας στον καθένας τους τα οποία καλούνται να λύσουν και να μελετήσουν στην τάξη και με την κατάλληλη καθοδήγηση των καθηγητών προχωρούν στην καλύτερη κατανόηση.

Είναι προγραμματισμένα και άλλα σεμιναριακά μαθήματα Μαθηματικών, κάθε φόρα πάνω σε διαφορετικό κεφάλαιο. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους σεμινάρια και από άλλες ομάδες καθηγητών με τα αντίστοιχα μαθήματα τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καθηγητές μας που με ζήλο και μεράκι συμπαραστέκονται στην τελευταία αλλά και πιο δύσκολη σχολική χρονιά των μαθητών μας.

Ευχαριστούμε και τους μαθητές που δείχνουν με τη συμμετοχή τους, το ενδιαφέρον τους και το σεβασμό στην προσπάθεια όλων μας να τους στηρίξουμε μέχρι να ονομαστούν πια “απόφοιτοι λυκείου”.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ