Αρχική Uncategorized Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης “Τέχνης Θεάτρου”

Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης “Τέχνης Θεάτρου”

1234
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για ακόμη μια χρονιά τα Φροντιστήρια “Κυρίτσης” στηρίζουν έμπρακτα τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Τέχνης Θεάτρου” ,με θεατρικές δράσεις από το 2010, εκφράζοντας την αγάπη τους για τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και φυσικά το θέατρο.

Η δασκάλα, ηθοποιός και διευθύντρια του Συλλόγου κυρία Αργυρώ Δημακέα με πολυετή εμπειρία στο χώρο του θεάτρου μας βρίσκει και φέτος δίπλα της να στηρίζουμε τις καταπληκτικές παραστάσεις που σκηνοθετεί.

Θεατρικές ομάδες για όλες τις ηλικίες παιδικές, εφηβικές, φοιτητικές αλλά και ενηλίκων αποτελούν τον πολιτιστικό σύλλογο.

Πρόβες, θεατρικά παιγνίδια καθώς και ασκήσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα ενώ στο τέλος της χρονιάς οργανώνεται μεγάλο καλλιτεχνικό φεστιβάλ με παραστάσεις όλων των ομάδων, στην Ηλιούπολη, στην Αργυρούπολη και στον Υμηττό.

Το θέατρο ως μορφή τέχνης δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, να αγγίξουμε ο ένας τον άλλο, να νιώσουμε μαζί μια αλήθεια. Η δύναμη της θεατρικής τέχνης ανοίγει και προσφέρει στον άνθρωπο μια εκτονωτική κι ανακουφιστική διέξοδο.” αναφέρει χαρακτηριστικά η Αργυρώ Δημακέα.

Εγγραφές πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου καθημερινά 18:00-21:00.

Πληροφορίες στο 6909944634 για τις ομάδες και τις δράσεις .

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Κυρίτσης” εύχονται μια πολύ καλή και δημιουργική χρονιά στο “Τέχνης Θεάτρου”!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ