Αρχική Uncategorized Εκδήλωση “Διαφυλικές Σχέσεις.Τι πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι” (24/02/2019)

Εκδήλωση “Διαφυλικές Σχέσεις.Τι πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι” (24/02/2019)

497
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Φροντιστηρίων “Κυρίτσης” την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ETAL CLUB στο Ελληνικό.

Το θέμα της ομιλίας ήταν οι “Διαφυλικές Σχέσεις” των νέων στην Ελλάδα του αύριο με κεντρικό ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή Γυναικολογίας και Μαιευτικής κ. Γεώργιο Κρεατσά, τον οποίον τιμήσαμε με αναμνηστική πλακέτα για το πολύτιμο μάθημα που μας παρέδωσε.

Πλήθος προσκεκλημένων από διαφόρους χώρους βρίσκονταν στο κοινό, όπως καθηγητές, μαθητές, γονείς αλλά και δημοσιογράφοι, κοινωνικοί φορείς και φίλοι. Στην γεμάτη αίθουσα του ΕΤΑL στο Ελληνικό, ο κύριος Κρεατσάς μίλησε για τις σχέσεις των εφήβων, την ανακάλυψη του σώματος, του φύλου αλλά και του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

Στα πλαίσια συζήτησης απαντήθηκαν οι ερωτήσεις του κοινού από τον καθηγητή, οι καλεσμένοι απήλαυσαν ζεστό καφέ και παρά τον χειμωνιάτικο καιρό, η εκδήλωση απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Ευχαριστούμε όσους μας τιμούν και μας στηρίζουν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις του Φροντιστηρίου μας, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το παιδευτικό μας έργο σε όποιον τομέα είναι αυτό δυνατόν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ