Αρχική Uncategorized Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019

569
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ακόμα εκδήλωση ήρθε εις πέρας στο πλαίσιο των προγραμματισμένων μας εκδηλώσεων για την εκπαιδευτική χρονιά 2018-2019, η οποία απέσπασε άψογες κριτικές εφόσον πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φροντιστηρίου “Κυρίτσης” έλαβε χώρα το πρωινό της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019  στο φροντιστήριο μας στην Ηλιούπολη. Πλήθος καλεσμένων μας τίμησαν με την παρουσία τους ανάμεσα τους γονείς και μαθητές, καθηγητές όλων των εκπαιδευτικών μας ομάδων, συνεργάτες και φίλοι.

Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου κύριος Νικόλαος Κυρίτσης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους , έκανε ανασκόπηση μιας πολύ καλής περασμένης χρονιάς που έφερε επιτυχίες και θετικές αλλαγές στο φροντιστήριο μας και ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους.

Πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν οι περσινοί μας μαθητές, οι οποίοι βρίσκονται  ήδη στο πρώτο έτος των φοιτητικών τους χρόνων και για το λόγο αυτό βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα από το Φροντιστήριο “Κυρίτσης”. Την βράβευση των νέων φοιτητών έκαναν οι καθηγητές που συνεργάστηκαν με αυτούς την περασμένη χρονιά και συνέβαλαν και εκείνοι στην επιτυχία των Πανελληνίων Εξετάσεων 2018.

Η γευστικότατη πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε μες στο εορταστικό κλίμα και με το φλουρί να πέφτει στην τυχερή φιλόλογο μας και υπεύθυνη Έκθεσης κυρία Μαρία Παπαδάκη. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή για αγορές από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Η ομάδα μας σε εύχεται με νέα, αισιόδοξη χρονιά με επιτυχίες και ευτυχίες!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ