Αρχική Uncategorized Καλή Επιτυχία στους υποψήφιους και τα αποτελέσματα τους για τις Πανελλήνιες 2019

Καλή Επιτυχία στους υποψήφιους και τα αποτελέσματα τους για τις Πανελλήνιες 2019

470
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με Βιολογία Προσανατολισμού αλλά και Γενικής Παιδείας τελειώνουν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές που φοίτησαν στην Γ΄ Λυκείου των Γενικών  Λυκείων αλλά και στην Γ΄ και Δ΄ των Επαγγελματικών Λυκείων το σχολικό έτος 2018-2019.

Μπορεί το επίσημο τέλος να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 2 Ιουλίου ,για τους μαθητές που έχουν επιλέξει να εξεταστούν σε ειδικά μαθήματα και αθλήματα, όμως το πιο δύσκολο κομμάτι έχει ήδη τελειώσει.

Κόποι, όνειρα, προσπάθειες και θυσίες δίνουν την θέση τους στην αναμονή και την ελπίδα.

Ευχόμαστε ειλικρινά “Καλή Επιτυχία” σε όσους συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις, οι αληθινοί κόποι να ανταμειφθούν και η φοιτητική ζωή στη σχολή της επιλογής τους να γίνει πλέον πραγματικότητα!

“Καλή Επιτυχία” και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα που κρυβόταν πίσω από κάθε προσπάθεια που έγινε, πίσω από κάθε νεύρα που άντεξε, πίσω από κάθε βιβλίο που κράτησε, πίσω από κάθε θυσία που έκανε.

Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν καθηγητή  που αφιέρωσε ώρες και ώρες για να βγάλει σημειώσεις, να ετοιμάσει διαγωνίσματα, να διορθώσει γραπτά, να ακούσει προβληματισμούς και άγχη, να συμβουλέψει και να καθοδηγήσει κάθε παιδί ξεχωριστά.

Μια συλλογική προσπάθεια για να ζήσει κάθε μαθητής και κάθε μαθήτρια το όνειρο της φοιτητικής ζωής και φυσικά των παραπάνω εφοδίων έφτασε στο τέλος για να φέρει την αρχή για καινούρια όνειρα…

 

Φροντιστήρια “Κυρίτσης”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ