Αρχική Uncategorized «Η Ώρα της Παιδείας» – Χριστουγεννιάτικη εκπομπή

«Η Ώρα της Παιδείας» – Χριστουγεννιάτικη εκπομπή

490
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2018, μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα και αρκετές δυσάρεστες στιγμές για τη χώρα μας, ετοιμάσαμε μια Χριστουγεννιάτικη εκπομπή για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών παρέα με την αγαπημένη μας συνήθεια.

Η “Ώρα της Παιδείας” στις 19/12/18 ,πιο εορταστική από ποτέ, μας κρατά συντροφιά όπως κάθε Τετάρτη στις 20:00-21:00.

Στο μικρόφωνο ως συνήθως ο κλασσικός φιλόλογος και διευθυντής του Φροντιστηρίου μας  Νικόλαος Κυρίτσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννόπουλος μάς μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί ,σε μεγάλο πλέον βαθμό, εντός και εκτός χώρας καθώς οι προετοιμασίες για τις γιορτές είναι πυρετώδεις.

Τελευταίες ημέρες μιας ακόμη χρονιάς και οι περισσότεροι Έλληνες τρέχουν να φροντίσουν εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και έξοδα λίγο πριν κλείσει ο Δεκέμβριος. Όμως παρ΄ όλες τις δυσκολίες όλοι έχουμε ανάγκη να γίνουμε λίγο παιδιά, να ξεχαστούμε από την καθημερινότητα, να απολαύσουμε το γιορτινό κλίμα με οικογενειακές στιγμές, να κάνουμε βόλτες με φίλους, να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε.

Αυτός είναι και ο στόχος της τελευταίας ραδιοφωνικής ” Ώρας της Παιδείας”, να μας μεταδώσει την Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Η συζήτηση κινείται μεταξύ ηθών και εθίμων, πολιτιστικών εκδηλώσεων στους Δήμους της Αθήνας και αγαπημένων συνηθειών που έχουν τις τιμητικές τους αυτές τις ημέρες.

Απολαύσετε αυτήν την εορταστική εκπομπή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/72-i-ora-tis-paideias-2018-2019/444-xristougenniatiki-ekpompi.html?Itemid=901

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ