Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ «Η Ώρα της Παιδείας» – Παιδεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Η Ώρα της Παιδείας» – Παιδεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση

463
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, μια γιορτή της Παιδείας καθώς γιορτάζουν οι τρεις ιεράρχες, προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών.

Η διαδικτυακή μας παρέα, η “Ώρα της Παιδείας” μας κρατά συντροφιά με ενδιαφέροντα θέματα που λίγο πολύ μας αφορούν όλους σε όποια ηλικία, επαγγελματικό ή οικογενειακό προφίλ και αν μας βρίσκει.

Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου μας κ. Νικόλαος Κυρίτσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννόπουλος πίσω από τα μικρόφωνα μας κρατούν συντροφιά κάθε Τετάρτη στις 20:00!

Αυτήν την φορά το θέμα που μας απασχολεί είναι η Παιδεία μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο συσχετισμός δηλαδή σχολείου, παιδείας και τοπικής κοινωνίας, πώς δηλαδή μπορούμε μέσα από τις τοπικές αρχές να προωθήσουμε την παιδεία μας. Επίκαιρο το θέμα μιας και είναι χρονιά εκλογών.

Έχουμε κοινό προσανατολισμό σαν κοινωνία; Οι δημοτικοί άρχοντες τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν στο τομέα της εκπαίδευσης ενόψει εκλογών; Τα προγράμματα που παραθέτονται γίνονται όντως πράξη; Αντιδρούμε σωστά όταν παρατηρούμε ότι οι υποσχέσεις δεν πραγματοποιούνται; Άλλες υποχρεώσεις έχει ο Δήμος και άλλες το Υπουργείο Παιδείας;

Αυτοί και ακόμα και άλλοι προβληματισμοί παραθέτονται στους ακροατές της “Ώρας της Παιδείας”.

Ένα θέμα που οι δύο συνομιλητές προσεγγίζουν κυρίως ως Ηλιουπολίτες για την δική μας όμορφη πόλη.

Απολαύστε την ραδιοφωνική μας συνήθεια ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/72-i-ora-tis-paideias-2018-2019/460-paideia-kai-topiki-aftodioikisi.html?Itemid=901

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ