Αρχική Τα νέα μας «Η Ώρα της Παιδείας» – Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

«Η Ώρα της Παιδείας» – Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

625
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τετάρτη 12 Μαρτίου η “Ώρα της Παιδείας” όπως πάντα εδώ, πίσω από τα μικρόφωνα ο Νίκος Κυρίτσης και ο Γιάννης Γιαννόπουλος συζητούν ,με καλεσμένους ή χωρίς, επικαιρότητα, θέματα καθημερινά, θέματα επετειακά, άλλα όλα πάντα με πρίσμα την Παιδείας.

Αυτήν την Τετάρτη προσκεκλημένος της εκπομπής μας είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης με την παράταξη “Η πόλη που Θέλω” κύριος Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κύριος Αραμπατζής  έχει διατελέσει  δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης, πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης το 2008  και το 2009, αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αντιπρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ηλιούπολης, ενώ από το Οκτώβριο του 2014 μέχρι σήμερα είναι Συμπαραστάτης Του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ηλιούπολης.

Η τελευταία του αυτή ιδιότητα είναι και ο λόγος που μας έδωσε την ιδέα για μια εκπομπή αφιερωμένη στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης κυρίως για την Ηλιούπολη αλλά και ως ρόλος γενικότερα.

Τι ορίζουμε όμως ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης; Ποιος ο ρόλος του στην πόλη; Από τι προστατεύει τους πολίτες του; Ποιες οι συμβουλές που πρέπει να μεταφέρει από το λαό στους υπεύθυνους;

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής που δέχεται τις καταγγελίες και συμβουλεύει τα δύο μέρη, υποδεικνύοντας πρακτικούς τρόπους για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς τους. Δεν έχει την εξουσία να επιβάλλει δεσμευτικά το αποτέλεσμα της κρίσης του, αλλά αναζητά τον κοινό τόπο, στον οποίο η λογική τεκμηρίωση μπορεί να πετύχει την γεφύρωση της διάστασης. Χωρίς να ακυρώνει την δυνατότητα της δικαστικής επίλυσης των διαφορών, ο νέος θεσμός παρέχει τον εναλλακτικό μηχανισμό στους άμεσα ενδιαφερόμενους για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους, με μια πιο ταχεία, διαφανή και δωρεάν παρεχόμενη υπηρεσία διαμεσολάβησης.

Συντονιστείτε κάθε Τετάρτη 20:00-21:00 στον ilioupolisonair! Αν χάσατε αυτήν την εκπομπή ακολουθείστε τον σύνδεσμο:

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/72-i-ora-tis-paideias-2018-2019/466-o-symparastatis-tou-dimoti-kai-tis-epixeirisis-kalesmenos-o-gavriil-arampatzis.html?Itemid=901

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ