Αρχική Τα νέα μας «Η Ώρα της Παιδείας» – Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης (Μέρος 2ο)

«Η Ώρα της Παιδείας» – Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης (Μέρος 2ο)

491
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η “Ώρα της Παιδείας” αγγίζει πάντα θέματα παιδείας, πολιτισμού, επικαιρότητας. Δεν θα μπορούσε όμως να μην αγγίξει και θέματα που αφορούν την πόλη μας, καθώς η καρδιά της εκπομπής αυτής χτυπά στην Ηλιούπολη.

Η διαδικτυακή μας συνήθεια είναι εδώ για να αφουγκραστεί τα θέματα που αφορούν τους Ηλιουπολίτες και για ακόμη μια φορά δίνει βάση σε αυτά που αφορούν πρώτα πρώτα τους επιχειρηματίες συμπολίτες μας.

Το θέμα μας λοιπόν είναι ο Εμπορικός Σύλλογος της Ηλιούπολης, τον οποίο είχαμε φιλοξενήσει πρόσφατα ξανά, καθώς είναι νεοσύστατος και πολύ ενδιαφέρον για όσους μένουν σε αυτήν την πόλη ή για όσους ασχολούνται με τις επιχειρήσεις.

Ο κλασσικός φιλόλογος και επιχειρηματίας Νικόλαος Κυρίτσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννόπουλος με καλεσμένους τον κύριο Θανάση Μπίρλη, έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία ,οπτικό και ζωγράφο και την κυρία Πόλη Βλάχου, μέλος της προσωρινής διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, συζητούν για τα θέματα που προβληματίζουν.

Αγωνίες, ρίσκα, κίνδυνοι, ανεργία, γραφειοκρατεία, άγχη αλλά και δημιουργικότητα, ενδιαφέροντα, πάθη, κέρδη. Πολλές οι έννοιες που συνάδουν με την επιχειρηματικότητα. Πολλά και τα ζητήματα που μας απασχολούν σε αυτήν την ραδιοφωνική ώρα.

Το κεντρικό μήνυμα που θέλει να περάσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης μέσα από την “Ώρα της Παιδείας” είναι πως πρέπει να στηρίζουμε τις συνοικιακές επιχειρήσεις, τα μαγαζιά της πόλης μας και όχι μόνο τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες!

Απολαύστε μια ακόμη ραδιοφωνική εκπομπή ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/72-i-ora-tis-paideias-2018-2019/463-o-emporikos-syllogos-ilioypolis-kalesmenoi-oi-athanasios-birlis-kai-poli-vlaxou.html?Itemid=901

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ