Αρχική Uncategorized Η “΄Ωρα της Παιδείας” επιστρέφει ανανεωμένη στον ilioupolisonline.gr

Η “΄Ωρα της Παιδείας” επιστρέφει ανανεωμένη στον ilioupolisonline.gr

626
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΗΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” επιστρέφει ανανεωμένη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του www.ilioupolisonline.gr , σε νέα ημέρα, την ίδια ώρα!

Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη 20:00-21:00, ο Νίκος Κυρίτσης και ο Γιάννης Γιαννόπουλος γεμίζουν τα βράδια μας με θέματα που αφορούν στην γενικότερη παιδεία μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον «αέρα» του ilioupolisonline.gr ,αναλύουμε καθημερινά θέματα παιδείας που βοηθούν στον τρόπο ζωής μας μέσα στην κοινωνία, ενώ παράλληλα κάνουμε  ιστορικές αναδρομές σε διάφορες περιόδους και θέματα που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας μας και της σύγχρονης Ελλάδας.

Με πολλούς και ξεχωριστούς καλεσμένους που συμπληρώνουν την παρέα μας ευχάριστα, αναλύουμε το θέμα κάθε εκπομπής με εξειδικευμένες παρεμβάσεις, έτσι οι Τετάρτες μας παίρνουν χρώμα και μορφή με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και μουσικές πινελιές!

 

“Παιδεία δεν είναι μόνο η εκπαίδευση, παιδεία είναι η διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο ζούμε και ενεργούμε ως άτομα” και αυτό είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφονται οι ραδιοφωνικές μας εκπομπές.

 

Η εκπομπή είναι μια ευγενική προσφορά του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «ΚΥΡΙΤΣΗΣ», που βρίσκεται στην Ηλιούπολη.

 

Διεύθυνση: Κυπρίων Ηρώων 42Β, Ηλιούπολη (πλησίον Αγίας Παρασκευής)

Τηλέφωνο: 210 9955524

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kyritsis.education@gmail.com

Ιστοσελίδα: https://kyritsis-education.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/edukyritsis/

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ