Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Η ραδιοφωνική “ΏΡΑ της ΠΑΙΔΕΙΑΣ” εύχεται Καλό Καλοκαίρι!

Η ραδιοφωνική “ΏΡΑ της ΠΑΙΔΕΙΑΣ” εύχεται Καλό Καλοκαίρι!

818
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με το μυαλό ήδη να ταξιδεύει για ζεστά μεσημέρια σε ακρογιαλιές και δροσερά βραδάκια σε αυλές.

Μπήκε ο Ιούλης λοιπόν και κάπως έτσι η πρώτη χρονιά για την διαδικτυακή “Ώρα της Παιδείας” φτάνει στο τέλος της.

Μια εκπομπή που ακούστηκε, που ενημέρωσε, που συζητήθηκε, που αναπόλησε, που αγαπήθηκε.. Μια εκπομπή με θέματα Παιδείας και Εκπαίδευσης, με θέματα τεχνών, επικαιρότητας, επετειακά αλλά και νέες τάσεις και απόψεις.

Η Παιδεία βρίσκεται στην καθημερινότητα μας στο πώς οδηγούμε, πώς τρεφόμαστε, πώς διαλέγουμε επάγγελμα, πώς συμπεριφερόμαστε σε ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον..

Η ζεστή και ευδιάθετη ατμόσφαιρα στο στούντιο μεταφέρεται μέσω του μικροφώνου σε όλους τους ακροατές που μπορούν να συμμετέχουν και να προτείνουν. Γινόμαστε όλοι μαζί μια παρέα!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους προσκεκλημένους μας που δέχτηκαν την πρόταση για να μας καθοδηγήσουν, να μας συμβουλεύσουν, να μας συντροφεύουν..

Ευχαριστούμε το ilioupolisonline.gr για την παραχώρηση της διαδικτυακής ώρας στον Ilioupolis On Air.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Γιαννόπουλο για την τεχνογνωσία, την βοήθεια και την στήριξη.

Ευχαριστούμε τον Νίκο Κυρίτση για την χορηγία, τις ιδέες, την εμπειρία.

Τέλος, ευχαριστούμε τους ακροατές που συνεχώς μεγαλώνουν την παρέα του Φροντιστηρίου “Κυρίτσης” και δεσμευόμαστε για νέα φρέσκια θεματολογία από τη καινούργια σχολική χρονιά!

 

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/69-i-ora-tis-paideias-2017-2018/414-i-radiofoniki-ora-tis-paideias.html?Itemid=901

 

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

 

* Όλες οι εκπομπές μας υπάρχουν αρχειοθετημένες στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο ilioupolisonair.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ