Αρχική Uncategorized Η παιδεία μας στον επαγγελματικό προσανατολισμό από την «ΩΡΑ της ΠΑΙΔΕΙΑΣ» Μέρος...

Η παιδεία μας στον επαγγελματικό προσανατολισμό από την «ΩΡΑ της ΠΑΙΔΕΙΑΣ» Μέρος 2ο

727
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η βαρύτητα του θέματος “Επαγγελματικός Προσανατολισμός” είναι μεγάλη για την εκπαιδευτική ομάδα του “Φροντιστηρίου Κυρίτσης”. Συνεπώς και το ενδιαφέρον μας ακόμα μεγαλύτερο, τόσο που το θέμα δεν χώρεσε σε μια μόνο “Ώρα της Παιδείας”.

Δεύτερο μέρος λοιπόν, για ένα θέμα που αφορά δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, γονείς και μαθητές. Ο Νίκος Κυρίτσης και ο Γιάννης Γιαννόπουλος για άλλη μια ραδιοφωνική εκπομπή συζητούν γι΄ αυτό την πρώτη ημέρα του μήνα, λίγο πριν την αντίστοιχη εκδήλωση, που πραγματοποιήσαμε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Δεν κλείνει όμως εδώ αυτό το θέμα. Αυτές οι δύο εκπομπές καθώς και η ημερίδα “Επαγγελματικού Προσανατολισμού” που έγινε στις 04/03/2018 ήταν το εφαλτήριο για τους νέους μας στόχους για κάθε μαθητή, κάθε οικογένεια..

Θα είμαστε δίπλα σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το Πανεπιστήμιο, τα Τεχνολογικά Ιδρύματα, τα επαγγελματικά δικαιώματα αυτών ώστε ο καθένας να κυνηγήσει τα όνειρα του και να κάνει το επάγγελμα που πραγματικά τον χαροποιεί και του ταιριάζει.

 

Ακούστε ακόμα μια “Ώρα της Παιδείας” !

 

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/69-i-ora-tis-paideias-2017-2018/372-i-paideia-mas-ston-epaggelmatiko-prosanatolismo-me-ton-niko-kyritsi-2.html?Itemid=901

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ