Αρχική Uncategorized Η ολοκαίνουργια “Ώρα της Παιδείας” για τη χρονιά 2018-2019

Η ολοκαίνουργια “Ώρα της Παιδείας” για τη χρονιά 2018-2019

522
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέα εκπαιδευτική χρονιά! Νέα αρχή! Νέα διάθεση!

Η ραδιοφωνική “Ώρα της Παιδείας” επέστρεψε στα καθήκοντα της  πλήρως ανανεωμένη  και κεφάτη!

Με φρέσκα θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, πολιτισμού και κοινωνίας, καθημερινότητας και μόδας, εορταστικά και επετειακά, οικογενειακά και φιλικά αλλά και οποιοδήποτε άλλα θέματα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος προκύψουν στην πορεία, η αγαπημένη μας συνήθεια είναι ξανά εδώ!

Για την χρονιά 2018-2019 αλλάζει και η μέρα μετάδοσης!

Κάθε Τετάρτη πλέον στις 20:00-21:00 ο www.ilioupolisonline.gr εκπέμπει διαδικτυακά την “Ώρα της Παιδείας” με οικοδεσπότες τον κλασσικό φιλόλογο Νίκο Κυρίτση και τον Γιάννη Γιαννόπουλο.

Η πρώτη εκπομπή για φέτος πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2018 με εισαγωγικό θέμα για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς και αναδρομική συζήτηση για την προηγούμενη.

Στη συζήτηση αναφέρθηκε η παιδεία του ανθρώπου στο κοινωνικό σύνολο. Τονίζεται ότι δεν θέλουμε να μπλέκουμε κομματικές απόψεις αλλά να επικεντρωνόμαστε στο κοινό καλό όλων μας. Ο Νίκος Κυρίτσης μεταξύ άλλων τόνισε ότι το συλλογικό καλό προέχει του ατομικού καλού καθώς και ότι η έκφραση φιλελεύθερης άποψης χωρίς κομματικές αποχρώσεις είναι το ζητούμενο της σύγχρονης εποχής κάνοντας παραβολή με την Ελλάδα του παρελθόντος.

Ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.ilioupolisonline.gr/component/muscol/Q/38-i-ora-tis-paideias/72-i-ora-tis-paideias-2018-2019/422-1i-ekpompi.html?Itemid=901

 

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ