ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 ημερίδα που διοργάνωσε, στο ξενοδοχείο Κάραβελ, το φροντιστήριο ιδιαιτέρων μαθημάτων «Ν. Κυρίτσης» με θέμα την ενημέρωση των καθηγητών της, στο πλαίσιο των τακτικών ενημερώσεων οι οποίες αφορούν τις εξελίξεις επάνω στην εργασία τους και στην καλύτερη  προετοιμασία των μαθητών που έχουν αναλάβει.

Την ημερίδα άνοιξε με ομιλία του ο Νίκος Κυρίτσης, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία που έχει η συνεχής ενημέρωση των καθηγητών πάνω στα θέματα της εκπαίδευσης και τις εξελίξεις που υπάρχουν, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τη γνώση, την οποία πρέπει να αξιοποιούν με την καλύτερη δυνατή μεταδοτικότητα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Επίσης ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του φροντιστηρίου ιδιαιτέρων μαθημάτων, του οποίου ηγείται, επισημαίνοντας ότι έχει πραγματοποιήσει αλματώδη πρόοδο και ανάπτυξη από την ίδρυσή του έως σήμερα, γεγονός που εδράζεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στην κατάκτηση της εμπιστοσύνης από γονείς και μαθητές.

«Η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των μαθητών μας είναι η βάση πάνω στην οποία επενδύουμε κάθε μέρα και κάθε ώρα» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Κυρίτση, ο οποίος συνέχισε προσθέτοντας: «Όχι όμως με τρόπο που θα βοηθά μόνο στην προς στιγμήν επιτυχία, αλλά στην πραγματική κατανόηση από τον μαθητή της ύλης που διδάσκεται, έτσι ώστε να του γίνει πραγματικό εφόδιο για το αυριανό επαγγελματικό του μέλλον αλλά και γενικότερα για το μορφωτικό του επίπεδο».

Η ημερίδα, που διήρκεσε συνολικά περισσότερες από τέσσερις ώρες, αποτέλεσε για τους καθηγητές του φροντιστηρίου ιδιαιτέρων μαθημάτων Κυρίτσης, μια πολλή σημαντική προσθήκη στον τομέα της ενημέρωσής τους τόσο για τα μαθήματα και τις εξελίξεις γύρω από την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, όσο και για την ψυχολογία τους, καθώς συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα αυτό, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική τους απόδοση.

Όπως τονίστηκε η ημερίδα θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου οι καθηγητές να είναι πάντα ενήμεροι για όλα τα θέματα της εκπαίδευσης και έτσι με τη σειρά τους να μπορούν να μεταφέρουν καλύτερα όλες τις εξελίξεις της θεματολογίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους μαθητές τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ