Αρχική Uncategorized Ευχές για Καλή Τύχη από τα Φροντιστήρια “Κυρίτσης”- Πανελλήνιες 2019

Ευχές για Καλή Τύχη από τα Φροντιστήρια “Κυρίτσης”- Πανελλήνιες 2019

946
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της…

Διάβασμα, διαγωνίσματα, κόποι, θυσίες, έξοδα, όνειρα, προσπάθειες, αναμειγνύονται και συνθέτουν το σκηνικό του καθένα μαθητή  ξεχωριστά, της κάθε οικογένειας του ξεχωριστά.

Πανικός, άγχος και αγωνία είναι στο πικ τους και σιγά σιγά θα πάρουν τη θέση τους ανακούφιση, ξεγνοιασιά και ηρεμία.

Όπως και αν έχει, είτε είσαι μαθητής του “ύψους” ή του “βάθους”, είτε διάβασες είτε δεν άνοιξες βιβλίο, αν νομίζεις ότι δεν ξέρεις τίποτα και αν όντως δεν έχεις ιδέα αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την λήξη των σχολικών σου χρόνων και την έναρξη της ενήλικης σου ζωής.

Από την μεριά μας εμείς, ολόκληρη η ομάδα των Φροντιστηρίων “Κυρίτσης”, ελπίζουμε να σε γεμίσαμε με όσα περισσότερα εφόδια μπορούσαμε, να βοηθήσαμε και να στηρίξαμε την προσπάθεια σου με κάθε τρόπο.

Κάθε χρόνο δενόμαστε με τους μαθητές,αφού μας εκμυστηρεύονται φόβους, άγχη, ακόμα και μυστικά της καθημερινότητας που ντρέπονται να μοιραστούν με τους γονείς τους.

Μπαίνουμε στην οικογένεια και το σπίτι του καθενός και έτσι έχουμε την ίδια αγωνία με εσάς να καταφέρετε αυτό που ονειρεύεστε και να το κάνετε πραγματικότητα.

Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο στη ζωή σας από δω και πέρα είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Καλή Επιτυχία!!

                                                                                            Φροντιστήρια “Κυρίτσης”

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ