Αρχική Uncategorized Ενεργοποίηση της διαδικασίας της Οριστικοποίησης του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού

Ενεργοποίηση της διαδικασίας της Οριστικοποίησης του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού

793
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Μέχρι και την Παρασκευή 14-07-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/. Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να εκδώσετε κωδικό.

Στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί και η διαδικασία της Οριστικοποίησης. Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Επιπροσθέτως, στον ιστότοπο https://exams.it.minedu.gov.gr/, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, τις βάσεις, τα στατιστικά προτιμήσεων του προηγούμενου έτους, το υπόδειγμα του έντυπου Μ.Δ. καθώς και το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ