Αρχική Uncategorized Απόδραση στη Βυτίνα για την εκπαιδευτική παρέα του Φροντιστηρίου «Κυρίτσης»

Απόδραση στη Βυτίνα για την εκπαιδευτική παρέα του Φροντιστηρίου «Κυρίτσης»

697
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τόσο η χειμερινή όσο και η καλοκαιρινή εκδρομή του Φροντιστηρίου “Κυρίτσης” έχουν γίνει ήδη θεσμός για την εκπαιδευτική μας οικογένεια με τους προορισμούς να ποικίλουν ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

Με μεγάλη επιτυχία και άριστες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε και φέτος λοιπόν η εκδρομή μας το Σαββατοκύριακο 19&20 Ιανουαρίου 2019 στην πανέμορφη Βυτίνα, στο νομό Αρκαδίας.

Η εκπαιδευτική μας παρέα συνεχώς μεγαλώνει, με νέα μέλη που προστίθενται αλλά και  πολύ καλούς φίλους που μας ακολουθούν πιστά σε κάθε εκδήλωση. Για ακόμα μια φορά οι συνοδοιπόροι αυτής της εκδρομής ποικίλουν καθώς αποτελούνται από γονείς, μαθητές, καθηγητές, φίλους και συνεργάτες.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου από πολύ νωρίς το πρωί συγκεντρωθήκαμε στο Φροντιστήριο μας στην Ηλιούπολη, με εξαιρετική διάθεση και κέφι δίχως να χάσουμε στιγμή ξεκινήσαμε με πολυτελέστατο πούλμαν προς Πελοπόννησο.

Κατευθυνθήκαμε αμέσως προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου για ατελείωτο παιχνίδι με το χιόνι και απολαυστικό, αχνιστό καφέ στο ζεστό σαλέ. Ο καιρός ήταν ευνοϊκός για χιονοπόλεμο, καθώς δεν σταμάτησε να χιονίζει όσο κράτησε η παραμονή μας εκεί. Όλη η παρέα γίναμε ένα με τα παιδιά και ο χιονοπόλεμος καθώς και τα γέλια δε σταμάτησαν λεπτό.

Το μεσημεράκι με ακόμα πιο ανεβασμένη τη διάθεση συνεχίσαμε το ταξίδι μας με τελικό προορισμό την πανέμορφη και καταπράσινη Βυτίνα! Το καταπληκτικό ξενοδοχείο 3* “Grand Vytina”  μας υποδέχτηκε ζεστά στα φιλόξενα και άνετα του δωμάτια και μόλις αφήσαμε τα πράγματα μας φύγαμε για βόλτα στα πέτρινα σοκάκια της Βυτίνας για φαγητό, καφέ και αγορά παραδοσιακών προϊόντων όπως τυρί, ζυμαρικά και μέλι.

Μετά την βόλτα στο καθαρό αέρα της Αρκαδίας επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και προετοιμασία του δείπνου στην παραδοσιακή ταβέρνα “Το Αρχοντικό της Αργυρώς” όπου μας περίμεναν με ένα πλούσιο μενού. Φάγαμε αρκετά, ήπιαμε για να ζεσταθούμε και το κέφι φούντωσε ξεσηκώνοντας μας για χορό.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου αφού απολαύσαμε το υπέροχο πρωινό στο ξενοδοχείο, μαζέψαμε τα πράγματα μας και αναχωρήσαμε για το χωριό Κάψια ώστε να επισκεφθούμε ένα από τα πιο αξιόλογα σπήλαια της χώρας μας, τις “καταβόθρες του Κάψια”. Η άψογη οργάνωση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπήλαιο μάς κατέπληξε και η επίσκεψη μας κυριολεκτικά μας άφησε άφωνους! Μια ολοκληρωμένη ξενάγηση από την ξεναγό του σπηλαίου μας κάλυψε κάθε απορία και φύγαμε αρκετά πιο πλούσιοι σε γνώση.

Επόμενη στάση η πρωτεύουσα του νομού, η ξακουστή και περίφημη Τρίπολη μάς περίμενε βροχερή και μουντή. Ο κακός καιρός μας χάλασε λίγο την βόλτα στους πεζόδρομους και της πλατείες της Τρίπολης αλλά δεν επηρέασε ούτε στο ελάχιστο την εκδρομική και χαρούμενη μας διάθεση! Το ελεύθερο πρόγραμμα επέτρεψε στον καθένα να απολαύσει γεύμα, καφέ ή γλυκό μέχρι την ώρα της επιστροφής!

Στις 21:00 είμαστε ήδη στη βάση μας στο Φροντιστήριο με πολύ καλές εντυπώσεις, με χαρούμενη διάθεση, όμορφες, γεμάτες αναμνήσεις και νέες πιο ζεστές σχέσεις.

Οι εκδρομές μάς φέρνουν πιο κοντά καθώς γνωριζόμαστε περισσότερο, είμαστε όλοι ίσοι σε μια παρέα ανεξαρτήτως ηλικίας, ειδικότητας, επαγγέλματος. Όσο μπορούμε, όσο υπάρχει συμμετοχή και καλή διάθεση ο θεσμός αυτός θα παραμένει.

Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και μας συντροφεύουν στις εκδηλώσεις μας!

Μέχρι λοιπόν την επόμενη καλοκαιρινή εκδρομή -σε παραθαλάσσιο προορισμό-, καλή συνέχεια στην εκπαιδευτική χρονιά!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ