Αρχική Uncategorized Ανανεωμένη Βιβλιοθήκη για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020

Ανανεωμένη Βιβλιοθήκη για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020

745
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε νέα εκπαιδευτική χρονιά οφείλει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα και κατάλληλα βοηθήματα, σημειώσεις και φυλλάδια ώστε να γίνει η εκμάθηση ευκολότερη στους μαθητές.

Τα Φροντιστήρια Μ.Ε. “Κυρίτσης” πλήρως ενημερωμένα για τις αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος, τις αυξομειώσεις της εξεταστέας αλλά και διδαχθείσας ύλης, εκδίδουν την δική τους σειρά βιβλίων.

Στην βιβλιοθήκη μας θα βρείτε βοηθήματα όλων των τάξεων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου αλλά και του Επαγγελματικού Λυκείου.

Τα ήδη υπάρχοντα συγγράμματα μας έχουν ήδη ανανεωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ έχουν προστεθεί και νέοι τίτλοι βιβλίων.

Η λίστα βοηθημάτων για το Γυμνάσιο εμπεριέχει Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική και Αρχαία, ενώ για το Λύκειο μερικοί από τους τίτλους είναι: Έκθεση Α΄-Β΄- Γ΄τάξης, Φυσική Α΄-Β΄- Γ΄τάξης, Χημεία, Άλγεβρα, Γεωμετρία, Μαθηματικά Προσανατολισμού, Ολοκληρωτικός & Διαφορικός Λογισμός, Λεξικό Ανωμάλων Ρημάτων, Φιλοσοφικός Λόγος, Α.Ε.Π.Π., Α.Ο.Θ., Ιστορία – Ασκησιολόγιο, Ιστορία- Πηγές, Συντακτικό Αρχαίων κ.ά.

Επίσης, υπάρχουν σε βιβλίο όλα τα θέματα Πανελληνίων και ΟΕΦΕ από το 2001 μέχρι και τα φετινά θέματα σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Επισκεφθείτε τις βιβλιοθήκες μας στην Ηλιούπολη, Κυπρίων Ηρωών 42Β αλλά και στην Αργυρούπολη, Κολοκοτρώνη 32.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ