Αρχική Uncategorized Αγιασμός Εκπαιδευτικής Μονάδας 29/09/2018

Αγιασμός Εκπαιδευτικής Μονάδας 29/09/2018

538
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη μας χαρά και εκτίμηση δεχθήκαμε το περασμένο Σάββατο ένα μέρος των καθηγητών μας στο χώρο του Φροντιστηρίου μας στην Ηλιούπολη!

                                

Παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν αυτό το σαββατιάτικο απόγευμα, καθώς η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, η ομάδα μας απέδειξε για ακόμα μια φορά τη δύναμη, τη θέληση και την θετική της ενέργεια!

Ο λόγος αυτής της μάζωξης ήταν το θερμό καλωσόρισμα της νέας διδακτικής χρονιάς, 2018-2019, και όπως συνηθίζεται πραγματοποιήθηκε με τον αντίστοιχο Αγιασμό της εκπαιδευτικής μας μονάδας.

Φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, ιστορικοί, βιολόγοι, καθηγητές οικονομίας αλλά και πληροφορικής έγιναν μια μεγάλη παρέα για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά. Τη συντροφιά συμπλήρωσαν μερικοί από τους πιο στενούς μας συνεργάτες.

                               

Έπειτα από την ιεροτελεστία, ακολούθησε μια μικρή “γιορτούλα” με μπουφέ, καφέ, αναψυκτικό και χαρούμενη μουσική υπόκρουση!

 

Ο υπεύθυνος του φροντιστηρίου Νικόλαος Κυρίτσης απευθυνόμενος στους καθηγητές τόνισε την ανάγκη να σταθούν παράλληλα με τη φροντιστηριακή παροχή γνώσεων και ως αρωγοί ανθρωπιστικής προσέγγισης των μαθητών με στόχο την επίτευξη ευρύτερου παιδευτικού έργου!

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ευχαριστούμε τους ιερείς της ενορίας της Αγίας Παρασκευής Ηλιουπόλεως!

Καλή αρχή σε όλους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ